Kölsvinet rengjort och målat – januari 2013

Efter ett omständligt, obekvämt, otacksamt och “o-det mesta” var så äntligen innanmätet i båten rengjort, skrapat, dammsuget och OLYMPUS DIGITAL CAMERAtvättat med trasor och lacknafta. Fram med penslar, andningsmasker, volymmått och entusiasm.

Vilken skillnad!

Äntligen en arbetsinsats vars resultat syns och kan beundras även av de inte direkt inblandade. Den silvergrå tvåkomponentlacken längst ner i kölsvinet ska nu stå sig stark mot alla elaka rostangrepp (räknar vi med) flera år framöver.

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: