S/S Wäsman ska bli vit – januari 2013

När båten kom till oss var den vit och grön utvändigt. Och vit och rostskyddsröd på insidan. Detta var inget att resonera länge om utan snabbt blev det bestämt att båten ska vara vit. Både på utsida och insida. Kompletterat med en vattenlinje, naturligtvis.

Picasso, Dahli och så jag!

Picasso, Dahli och så jag!

Det var här det blev krångligt. Var går den? Vattenlinjen, alltså!

Eftersom vi bygger om båten och kraftigt förändrar viktfördelningen så hade vi inte en aning om hur den kommer att ligga i sjön. Lite vågat, s.a.s. att bara gissa. Därför bestämde vi att strunta i vattenlinjen tills vidare. Det får bli en fråga inför sommaren 2014.

Vi hoppas dock att den HAR en vattenlinje – annars blir det ingen sommarsäsong 2014 😦 Men innan dess kommer vår egen penselekvilibrist med väl avväg känsla presentera sitt vita konstverk. Vi andra väntar i andlös spänning…

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: