Skenet bedrar – mars 2013

Det ser inte alls så illa ut som de allvarsamma gentlemännens uttryck signalerar nedan. Även om det just nu inte händer så drastiska saker i båten så pågår aktiviteter i form av konstruktion och detaljarbete för fullt. Så det kommer inte som en överraskning om det inom några veckor finns både tak över fördäck, skorsten, omlackerade paneler och nylagt golv i salongen. Det är bara en tidsfråga s.a.s.

När maskinen anländer i slutet av mars så kommer den att plockas isär för lackering innan den monteras, del för del, i båten. Innan dess ska taket på fördäck vara klart och om allt fungerar enligt plan har vi även golv och fönster i salongen. Dörrarna är under tillverkning och kan dröja ytterligare några veckor. Tidplanen är tuff – men det är tuffa gubbar också!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: