Är våren på gång ?

Nu när båtmässan kommit till Stockholm som känns det som ett första vårtecken. På mässan fanns traditionsenligt Sveriges Ångbåtsförening och visade bla en ångdriven kanadensare och några puttrande maskiner. Vice orf. Håkan Johansson delade ut info och berättade om ångbåtsteknik och bestämmelser. Är ni på mässan missa inte ett besök i montern. Fö . noterades att de plastschabrak  som visas i alla montrar inte har mycket gemensamt med en genuin ångbåt.

Det börjar nu klia lite i fingrarna att ta i de modifieringar som ska göras inför kommande säsong samt sedvanlig vårrustning. Ni som är medlemmar i vårt ångbåtssällskap tänker vi att kalla till ett möte senare i vår och berätta om planerade eskapader. Nya medlemmar som vill ge stöd till att driva  ångbåtslivet i Ludvika hälsas välkomna.
Skicka ett mail med en intresseanmälan till någon av oss gflisberg@gmail.com eller per.sjoborg@gmail.com med intresseanmälan så hör vi av oss. Medlemsavgiften är 200:-.

TUUT

Bilder från Sveriges Ångbåtsförenings monter

CAM00140CAM00141

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: