Besök i ångverkstaden i Mora

Agne och nytt lagerEn strålande vinterdag gjorde vi en tur till Vinäs Maskinteknik för att hämta vår maskin som fått lite service och nytt lager av den allkunnige ångmaskinstillverkaren Agne Karlander som gav många goda råd inför kommande sommar i nu -15 graderskyla.

 

.Ove Jansson beundrar Agnes demomaskin
Vi fick även se den särskurna B2 maskin som kommer att visas på Allt för Sjön vecka 9 på Stockholmsmässan. Till er som är ångintresserade rekommenderas ett besök i Sveriges Ångbåtsförenings monter där det dessutom finns en ångbåt, ytterligare maskiner och en modern panna, leksaksmaskiner, pelletsideer, böcker mm. samt ångbåtstokiga medlemmar.

Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: