Transport till Väsman bokad – maj 2013

Inte tal om saken – ångbåtsgänget är säkra på sin sak. Den 31 maj ska S/S Wäsman i sjön. Nu sker den stora tilldragelsen lite blygsamt – vi vill ju ha igång maskinen och testa båten i lugn och ro. MEN SEDAN SÅ! Då ska båten officiellt invigas, döpas o.s.v. Men denna storslagna begivelse återkommer vi till.

Just nu lägger vi ner massor med tid för att få båten klar. Prioriteringarna borde kanske vara på det som absolut måste vara klart före sjösättningen, men jisses, det är ju kul om salongen är klar också 😛

En detalj som ännu inte fått sin lösning är inkopplingen av lubrikatorn. Där återstår både matningen från maskinen och anslutningen till röret för inånga.Men vi har några idéer. Någon som har en liten backventil, möjligen?

Mitt i all brådska glömmer vi att fotografera… men det ska vi ändra på. Bilder kommer!

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: