Salongen börjar visa sin klass – maj 2013

Redan i första planaringsstadiet stod det klart att salongen måste hålla hög klass. Påkostade material och gediget hantverk skulle gälla. Fönster och dörrar skulle lyfta känslan av kvalité till absolut 1:a klass! Nå, hur blev det då?

Visserligen är arbetet inte riktigt klart än – men nog börjar man ana att kvalitetskänslan kommer att vara högst påtaglig.  Faneret under “bröstlisten” är lite blek nu – man vänta bara tills den fått sin ytbehandling och antagit ton och lyster likt övriga mahognydetaljer! Och att en taklist behöver lite stöd – än sen då? Listen kommer att garanterat anta sin rätta form och klara sig på egen hand vilken dag som helst.

Så, var det den där listen vid bakre dörren. Hm! Ett litet misstag men var lugn! En ersättare är redan på gång…

Lägg märke till taket! Ett läckert och diskret marint mönster. Återstår nu att skapa “speglar” i taket med hjälp av ytterligare några lister. Det kommer att bli riktigt snyggt. Tänk också in de dynor och ryggstöd i en rödaktig ton som ska pryda sofforna. Läckert, eller hur?

(klicka bilderna för full storlek!)

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: